Како наводе извори блиски глумцу, он је желео да остане незапажен током посете у центру Хемсвел Антик, који се налази у месту Хемсвел Клиф у Енглеској, јер је хтео да разгледа гитаре без гужве, коју би иначе направили фанови, преносе амерички медији.

Његов долазак у тајности је договорен с овим центром и студијом "Пајнвуд", који и иначе сарађују, али запослени нису знали да Деп долази. Међутим, његов долазак ипак није могао да остане непримећен, јер је власник антикварнице поделио вест о његовој посети на званичном Фејсбук профилу њиховог центра.

- Било је сјајно, јер је био нормалан и био је врло опуштен. Проводио је време гледајући ствари и свирајући гитаре које је желео да купи. Осећао се као код куће - рекао је власник антикварнице.

Навео је и да је Деп на крају купио столицу, три гитаре, комплете боја, штафелаје, неколико слика, постере и разне украсне предмете. Посебно је истакао једну гитару на којој је исцртана лобања, а навео је да је педесетдеветогодишњи глумац и засвирао на њој пре него што је купио.

(Bolnews.com)

БОНУС ВИДЕО: