Markov izostanak sa proslave Luninog 27. rođendana, kao i izostanak njegove čestitke mnogima je bio znak da u njihovom odnosu ne cvetaju ruže, a prema pisanju lista "Alo", Đoganijeva se pre nedelja dana preselila u stan svoje majke Anabele.

Kako je izvor blizak Đoganijevoj ispričao, Luna se teško nosi s gubitkom bebe i bio joj je potreban prostor da se izoluje od svega i da se posveti sebi.

- Luna je poslednjih godina prošla kroz turbulentni period, ali su stvari legle na svoje mesto kada je sa Markom zasnovala porodicu. Pre skoro dve godine su se venčali, ubrzo su dobili i ćerku Miju, pokrenuli su svoj Jutjub kanal i započeli miran i stabilan život. Vest da je drugi put u blagoslovenom stanju obradovala ih je oboje jer je Luna oduvek maštala da ima veliku porodicu - kaže izvor na početku razgovora za "Alo", i dodaje da je Luna gubitak bebe teško podnela.

Foto: ATA images

 

- Kada se to dogodilo, Marko joj je bio podrška, kao i uostalom cela Lunina porodica i prijatelji. Ipak, kao i svaka žena, gubitak bebe je teško je podnela i u tom periodu je želela samo da se izoluje i posveti vreme sebi. Međutim, svakodnevne obaveze i briga oko ćerke Mije joj to nisu dozvoljavale, a ona je iz dana u dan tonula sve dublje. Marko je sve manje imao razumevanje za njeno stanje, a umesto da bude uz nju, češće ju je ostavljao samu sa detetom. Čak je otišao sam na skijanje na Kopaonik nekoliko dana, što je Luno dodatno deprimiralo - kaže izvor, i dodaje da je pobednica Zadruge 2 presekla kada se odselila kod majke.

-  Logično rešenje je bilo da ode kod majke Anabele, koja joj je u najtežim trenucima najveća podrška. Anabela u potpunosti razume stanje kroz koje prolazi njena ćerka, budući da je i sama doživela isto. Vodi brigu o Luni, ali i o unuci Miji, i nije joj teško da svaki dan Miju odvede kod Marka. Anabela se svim silama trudi da Luni bude bolje, a vodila ju je i na razgovor sa psihologom. Čak je i žurka povodom njenog 27. rođendana bila Anabelina ideja jer je želela ćerki da priredi lepo i bezbrižno veče i okupi sve njeno društvo. Markov izostanak sa žurke rezultat je obostranog dogovora jer su oboje shvatili da je u tom trenutku bolje da on ne bude tu - rekao je izvor, i dodao da se Luna lagano oporavlja i da je pitanje dana kada će se sve vratiti na svoje mesto.

Foto: ATA images

 

Osim što nije bio na proslavi, izostala je i rođendanska čestitka na društvenim mrežama, ali je Miljković objavio poruku na Instagramu za koju su mnogi protumačili da je upućena Luni.

- Imam četiri pravila za dobar život. Prvo pravilo je da treba da ćutiš 15 minuta svaki dan. Neko to zove molitva, neko meditacija. Drugo pravilo je svaki dan moraš da imaš više pozitivnih poruka nego negativnih. Treće pravilo je nemoj da lažeš. Tvoja reč je tvoja čast. A četvrto je da treba da slušaš kritike od ljudi kojima veruješ - poručio je Marko na Instagramu.

BONUS VIDEO: