Аца је добар део живота провео у иностранству где је радио и улагао у некретнине. Он је признао да је врло лако тамо зарађивао новац:  

- У животу сам много зарађивао, постао сам милионер, а доктор наука је завршио два факултета и једва да има од чега да живи. Да нисам преузео очеве послове, живео бих један сасвим нормалан и миран живот. У Лондону сам на дневном нивоу зарађивао 80.000 фунти, па израчунајте колико сам био у плусу. Имао сам много у некретнинама, издавао сам собе, дискотеке и кафиће. Купио сам свашта и направио малу империју кроз неколико година.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/AmiG Show

 

Булић је имао шансу да остане да живи ван Србије, али је ипак изабрао да се врати:

-Могао сам тамо лагано да останем да живим, овде бих теже зарадио тај новац да сам остао. Треба да разликујемо интуицију од страха. Одлучио сам да наставим с очевим пословима и, иако је деловало да је погрешно, на крају се испоставило да сам направио прави потез. Миран живот сам заменио овим овде у Србији и то ме је направило овим што сам данас. Мала доза страха је инспиративна да нас покрене да урадимо неке ствари, а у већим количинама блокира - казао је Аца и додао:

- У животу ми је интуиција увек била јака, тако да сам на крају отишао на курсеве да сазнам како функционише и шта ми показује. Вече пре него што се десило све оно с оцем сањао сам да ми је испао кец, први зуб. Кад сам се пробудио, звао сам бабу да ми каже шта тај мој сан значи, она није хтела да ми објасни и увече се десило то што се десило.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/AmiG Show

 

Интуиција је често била везана за посао: 

-Дешавало се то у хиљаду ситуација, али и не смем да причам све. Могу само да кажем да је било везано и за посао, за мој пут и све остало што се дешавало. Интуиција ме никада није преварила - закључио је Булић.

(Еспресо)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".