Маја Маринковић се помирила с Филипом Царем након што је он шутнуо Александру Николић, а њих двоје су поново били интимни.

Старлетин отац, Радомир Маринковић Таки, доживео је нервни слом због њеног промискуитетног понашања, па се тим поводом сада огласио.

Фото: Инстаграм принтскрин/majaamarinkovic

 

- Боли ме к**ац за Мају. Притисак ми скаче, пијем лекове, новинари ме зову нон-стоп, а ја се ником не јављам од срамоте - рекао је Таки на почетку па додао:

- И сами видите да је дотакла дно. Последњих пет година је у ријалитију и ја немам никаквог утицаја на њу. Погазила је све своје речи и обећања која ми је дала, мене је прегазила и више ме не занима ни шта ради ни с ким ради - каже огорчени отац.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Zadruga Official

 

- Ја јој напољу купујем стан, желим да покренем приватни бизнис којим ће се бавити по изласку из ријалитија, а она ми овако враћа. Те Билал, те Цар, те Јањуш, те Чорба, те Марко Марковић, Марко Миљковић... Не могу више ни да набројим с ким је све била за ових пар година у „Белој кући“. Као да је у некој секти, а не у ријалитију - каже Маринковић.

- Не знам шта да радим. Једино да се завучем у мишју рупу и не излазим из куће. Она има 25 година и није могуће преваспитати је - рекао је за крај разговора Радомир Маринковић.

(Ало)

БОНУС ВИДЕО: