Ана је коментарисала понашање Звезданове девојке Анђеле Ђуричић, а онда је прича отишла у потпуно другом смеру, па је поново препричавала догађаје из спољашњег света, и тврдила да ју је Звездан једном приликом малтретирао пуна три сата, и то након што је сазнала да ју је преварио.

- Анђела све проблеме које има са Звезданом истеса на мене. Она је све на мене истресла и кад хоћу да се супродставим и то је лоше. Мају просто не сме да нападне и губи самопоуздање и то је мехур од сапунице и притом јој ја нисам претња. Звездан је рекао да мене не воли и да је са мном завршио, а ту ћу да ставим тачку јер мислим нешто друго. Ти си се умешала у мој живот и мој живот се срушио. Ненормално је да дечко ово дозволи, рекао си да си обавештен шта је све рекао за мене и то је оличлење тебе као великог Београдксог мангупа - говорила је Ана.

- Ти си вређала и мене и њу - додао је Звездан.

Фото: Инстаграм принтскрин/samoposmatramo1

 

- Мене сте вређали на правди Бога. Сад на реклама је пролазила поред нас и певала песму, а ми је не видимо и не примећујемо - добацила је Ђуричићева.

- Он је мени јуче први пут признао да је швалер - открила је Ана.

- Сад к**аш, знаш све и сваку моју акцију. Ја сад слушам будалаштине. Ако тебе боли реци да те боли, немој мене да боли. Ти знаш цео живот да сам ја такав - причао је Славнић.

- Да ли мислиш да бих била са тобом да сам знала да си ти такав? Колико пута си ме преварио за 13 година? - питала је Ана.

- Много. Ја сам швалер, а ти ниси ку*ва и зато сам био са тобом. Много значи више од та три - одговорио је он.

фото: Принтскрин/Јутјуб/Zadruga Official

 

- Кад сам код тебе кући у телефону од твоје маме нашла поруку од девојке која се зове Марија и кад си рекао да нећеш да идеш, шта се то вече десило? То вече се десило да сам узела телефон и питала те за то јако лепо, а ти си ми испричао да нисо птишао и направио проблем како ме није срамота да узимам телефон. Онда си ме три сата малтретирао - причала је Ана.

- Видиш које је то говедо, јуче прича, а сад ово ради. Питала си шта ради Београдески магуп, ја сам те преварио 50 пута, а да ниси ни осетила. Два пута, не би ни приметила да ниси инспектор какав јесте - додао је Звездан.

- Звездан ме је малтретирао три сата, не морам да описујем како је било. Била сам склупчана код његове мама, а он је рекао да иде код своје другарице да бисмо остали сами. Ја сам успела да контактирам другарице и његова мама и ја смо успеле да напустимо стан и то вече сам успела да се извучем. Ана је испала крива јер је уопште питала за то - причала је Ана, због чега је Звездан побеснео, и покушао да напусти Белу кућу и емисију, али је она стала испред њега, ухватила га за бубицу и није му дала да прође.

У том тренутку је Славнић ударио бившу жену по рукама и излетео напоље, урлајући да је није ни пипнуо након што је водитељка Ивана Шопић покушала да спречи даљи и већи сукоб. 

БОНУС ВИДЕО: