Рак

Осетљивим Раковима, март би могао донети много турбуленција и велики емоционални стрес. Очекују се свађе са партнерима, које би могле да потрају и по неколико дана, а неки сукоби око важних животних одлука могли би да их наведу на размишљање о раскиду.

Нервоза коју ће Ракови осећати због тешке ситуације у кући испољиће се на послу и у најгорим тренуцима, па су могући и сукоби са колегама. Почетак априла ипак ће донети смирење и ући ће у мирнији период у којем ће овај знак имати прилику да размишља о будућности, пише Стори.хр.

Фото: Профимедиа

 

Вага

Све компликованија ситуација на послу натераће Ваге да се запитају да ли им је ово заиста потребно. Посла ће бити све више, а односи са колегама који ће и сами бити преоптерећени ће се погоршати. Неодлучне Ваге тешко ће донети коначну одлуку да ли желе да напусте овакво радно окружење и биће принуђене да воде рачуна о незавидној финансијској ситуацији у којој би се могле наћи због непредвиђеног трошка који их чека у средином месеца. 

Фото: Профимедиа

 

Ован

Овнови ће овог месеца можда бити забринути за своје здравље. Могући су проблеми са кичмом и зглобовима, па се уздржите од било каквог тешког физичког рада. Не треба занемарити ни наизглед безначајне симптоме који би могли указивати на озбиљније здравствене проблеме. Такође се препоручује посета лекару и организовање систематског прегледа. Посебну пажњу треба посветити здравој исхрани како би се ојачао ослабљен имунитет.

БОНУС ВИДЕО: