Веснина подршка била је њена ћерка Николија, која се о мајчином стању огласила путем друштвених мрежа.  

- Као што сте вероватно прочитали мама је успешно оперисана, и сада јој следи опоравак и мировање. Хвала свим пријатељима на бризи и докторима који су је оперисали. Уз молбу новинарима да је у овом тренутку мами као и мени потребан мир, тако да се нећу одазивати на позиве ни оглашавати на ову тему даље. Уз то што је јавна личност, Весна је пре свега моја мама, а мени је једино важно да је мама добро, и да ће сваким даном бити све боље. Хвала на разумевању - написала је Николија.

Фото: АТА имагес

 

Певачица за неколико дана излази из болнице, а на сцену се враћа када се потупуно опорави и када то дозволе лекари. 

Весна ће морати да се придржава правила како би се пре опоравила.

- Мораће да иде на редовне контроле и да пије преписану тереапију. Николија се толико узрујала, па је већ ангажовала и додатно медицинско особље које ће је са времена на време надгледати. Много се уплашила, за разлику од Весне која све прима са осмехом. Весна је велики борац. Доста ствари је у животу прошла, па је за њу ово како сама зна да каже "мачји кашаљ"- рекао је извор за Курир.

Поред проблема са срцем, Весна се сусрела и са поремећајем рада штитне жлезде. 

- Ја се 15 година борим са штитном жлездом, али живим са тим. Многе жене је одстране, али ја се плашим операције. Немам разлога да идем под нож јер није ништа страшно. Кад бих се одлучила на тај корак пре бих пристала да ме оперишу лекари у Србији него у иностранству. Нашим докторима више верујем, некако су другарски настројени према пацијентима - изјавила је једном приликом.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: