Водитељка "Слагалице" Кристина Раденковић недавно је на зимовању у Француској доживела незгоду и том приликом поломила обе руке.

Кристина је хитно примљена на Институт за ортопедију Бањица, где је и оперисана одмах по доласку у Србију. Она је сада на свом Инстаграму открила да јој је доктор извадио шипку из десне руке и да креће њен даљи опоравак.

- Јучерашњи дан је почео лоше и хвала вам свима на честиткама на које нисам стигла да одговорим. Али јуче ми је др Јовановић извадио шипку из десне руке тако да је са ношењем медицинских помагала готово. Оно што остаје за сада јесте титанијумска плоча у десном зглобу, а оно што следи је дуга рехабилитација. Нека ми ова слика са лонгетом остане као успомена на агонију коју сам прошла и коју надам се нико од вас никада проћи неће. Живи били и пазите се! А ја сам сад Сиа & Гуетта, Титаниум - написала је она.

Иначе, Кристина је недавно испричала и како је дошло до страшне незгоде.

- Људима је тешко и да замисле како изгледа када поломите ручне зглобове, а морам признати да је било и мени пошто до сада никад нисам доживела фрактуру. Пад у Француској на скијању није био страшан, а десио се због тога што сам се преценила и изгубила снагу. Возила сам борд и наишла сам на ледену плочу на делу стазе на ком се убрзава пре спуштања у подножје. Проклизала сам и због премора почела да губим равнотежу. Кад сам схватила да ће ми страдати карлица јер су ми ноге везане, покушала сам то да избегнем и дочекала се на руке. Том приликом су ми напукли зглобови. Одмах сам померила врат, карлицу, кичму, да проверим да ли је све у реду. Да сам била у тренингу, ништа од овога се не би десило.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс&