Весна Змијанац, која се данима бори са здравственим проблемима, требало би да буде оперисана данас, ексклузивно сазнаје Ало!.

Икони фолка заказана је операција на отвореном срцу у државној клиници, а извор близак Змијанчевој наводи детаље који су довели до ове одлуке лекара који се последњих десетак дана брину о њеном здравственом стању.

Фото: АТА Имагес

 

 

- Весни су лекари крајем прошле недеље покушали да ураде краћу и безазленију интервенцију, али она није уродила жељеним резултатом. Она је од тада била на кућном опоравку, да би током ове недеље поново била примљена на клинику где су је припремали за данашњи захват током ког треба да јој се угради бајпас.

Здравствено стање иконе фолка и једне од најпопуларнијих певачица региона Весне Змијанац, због којег је била приморана да откаже све наступе у наредном периоду, забринуло је нацију, али извор близак певачици ипак наглашава да је она у сигурним рукама и да нема претераног разлога за бригу.

- Весна је под константним назором лекара и стручњака из области кардиохирургије. Ипак, због придружених болести са штитном жлездом коју лечи већ 15 година, а коју није желела да оперише, високог притиска, аритмија које су је мориле у претходном периоду, као и због скупљања течности у организму и отицања, тим стручњака јој је заказао операцију тек када је увидео да је она спремна за такав захват. Весна је доброг здравственог стања, како физички тако и психички. Притисак који је био изузетно висок и достизао вредности 250/180 у претходним данима је стабилизован јер је она слушала савете лекара. Мировала је и одмарала се, није се излагала напорима, а била је и на посебној дијеталној и здравој исхрани - каже извор, и додаје:

Фото: Предраг Митић

 

 

- Весна зна да је у сигурним рукама, посебно што има велико поверење у стручњаке из државних здравствених институција. Иако је свесна да ће опоравак бити постепен и да ће захтевали драстичне промене у животном стилу, као и мање наступа и концерата, она је спремна да се након операције посвети себи и постоперативном периоду. Највећу подршку јој пружа ћерка Николија, а Весна је јака због ње и унука, које обожава и са којима је у свакодневној комуникацији.

Упркос томе што је примећивала промене у свом здравственом стању, Весна Змијанац је наступала као да је све у реду. Због отицања ногу није могла да носи сценску обућу, па је углавном уз дугачке елегантне хаљине на ногама носила папуче и разгажене и удобне патике.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс&