Вуковић је настрадао у понедељак увече, на ауто-путу у саобраћајној несрећи која се догодила код Добановачке петље.

И даље никоме није јасно због чега је певач ишао ту ноћ у том правцу, у време када је требало да буде код куће у Београду.

На њега је налетео аутобус и усмртио га на лицу места. Како је извор близак истрази открио, Немања је трагично настрадао након што је после несреће коју је доживео покушао да претрчи ауто-пут.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/nemanjavukovicc

 

 

- И даље није познато због чега је ишао у правцу Добановаца, а још мање зашто је претрчавао ауто-пут. Он је током вожње изгубио контролу над возилом и ударио о банкину. Том приликом, пластични делови аутомобила одлећу по путу, па убрзо долази до судара два аутомобила која немају везе са Немањиним возилом. Он је изашао из возила, а преко пута у другој траци је био полицајац који му говори да остане уз своје возило, док он не провери стање возача у друга два возила, која су се сударила само неколико тренутака раније - прича саговорник "Курира".

Друга двојица возача су саслушана у станици, и против једног од њих који је држављанин Украјине, биће поднета кривична пријава. Надлежно тужилаштво је обавештено о страшној несрећи, након чега је наређена обдукција тела и сва остала додатна вештачења која ће помоћи у истрази.

О случају погибије младог певача обавештено је надлежно тужилаштво које је наредило обдукцију, али и сва додатна вештачења.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: