Тетка малишана Н.Н. (6) који је јуче преминуо када је док му је отац спавао изашао из куће и упао у септичку јаму, огласила се поводом овог трагичног догађаја.

- Ноћ је одавно пала, гледам у небо и питам се која си звезда на небу? У овој ноћи срце хоће из груди да ми искочи, гушим се - написала је на свом профилу Марина Сипић.

Подсетимо, отац је дете успео да извади из јаме која је била до врха напуњена водом, међутим малишану није било спаса.

- Душо теткина овако нисам замишљала твој крај, желела сам да променим и да ти помогнем у томе да будес као твој брат Деспот... Много пута сам вршила притисак да ти треба терапија али нисам се могла изборити да ти помогнем - болне су речи тетке малишана.

Како каже, себи никада неће опростити што му није помогла.

- Милион питања зашто тетка ниси успела ? Себи то нећу опростити, многима сам помогла и помогла али само теби нисам могла.... Уместо да се радујем што сутра твој брат иде на припрему, а у среду прима седму терапију матичних ћелија ја ево плачем од туге и бола - написала она.

Како се десила трагедија?

Подсетимо, малишан Н.Н. (6) преминуо је јуче у месту Рогача код Сопота када је, док му је отац спавао изашао из куће и упао у септичку јаму димензија 3x2 метра.

- Дете није давало знаке живота. Отац је одмах позвао полицију и испричао шта се десило. Екипа Хитне помоћи је покушала на реанимацију и констатовала смрт детета - каже извор "Блица" упознат са случајем.

По налогу Вишег јавног тужилаштва у Београду дете је пребачено на Институт за судску медицину због обдукције.

Како сазнаје Блиц, на лице места су изашли и радници Центра за социјални рад у Сопоту који су у договору са оцем, друго дете, девојчицу (4) изместили у Центар за заштиту одојчади, деце и омладине у Звечанској у Београду.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".