Зоран Никодијевић, кажу комшије је пореклом из села надомак Панчева. Али, кад је упознао сада већ бившу супругу, одлучио је да живи са њеним родитељима и - није ишло.

Сам Зоран каже:

- У почетку је било у реду, они су коректни људи. Али, мојој супрузи се то није свидело, па смо отишли у Младеновац у стан као подстанари. Ни ту није ваљало и на крају смо одлучили да живимо у Рогачи. Прво смо изнајмили ову кућу, а онда сам се договорио са власником да је купим и отплаћујем на рате, што и сад радим. Само да одржим брак, створим топли дом, да деца имају свој кров над главом и сигурност...

Но, очигледно се није дало.

И док комшилук о мајци деце нема баш пуно лепих речи, о Зорану имају само речи хвале:

- Изузетно је поштен, радан човек, а пре свега пожртвован родитељ. Све је чинио да усрећи жену и децу, али њој је увек нешто фалило. Пре њега је имала брак, онда је наишао Зоран, заљубили су се, изродили двоје деце. Али и њега је варала и он је то опростио једном, други, али не и трећи пут...Никад није радила ништа, а он је цркавао од посла само да породици омогући пристојан живот. На крају, напустила је Зорана и отишла код другог човека... Није ни ваљана мајка.. На крају, можда њихов брак није функционисао, али какав је Зоран отац, цело село ће вам рећи да се такав ретко рађа и само може пожелети - рекле су комшије за "Новости".

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".