- Мајка је у мају прошле године кришом одвела Немању и његову три године млађу сестру Николину у Нови сад, код човека са којим сада живи - тврди Немањин отац.

- Све сам радио, како бих децу вратио назад и како не би доспела у Дом. На крају, у децембру се појавила моја сада већ бивша жена, најпре у центру за социјални рад, где је рекла да више не може да брине о деци. Онда је и у суду у Сопоту казала да више не жели ни Немању, нити Николину.

Након тога, како каже несрећни човек, обоје деце додељена су њему на старање:

- То ме је обрадовало и све сам чинио да деци буде добро. Ноћу ради, а ујутру кад дођем, водио сам их у вртић, како бих и ја мало одморио. кад устанем, чистио сам кућу, спремао ручак, довијао се на разне начине да деци ништа не недостаје. На крају, иако бака и дека деце, односно мајчини родитељи, живе недалеко, што сам морао да плаћам и жену да их чува кад нисам ту или имам обавеза.

Фото: Н. Скендерија

 

О трагедији, Зоран је, како каже, обавестио Немањину мајку, али и њену родбину:

Фото: Фејсбук принтскрин

 

- Каква је то мајка кад, након што је чула шта се десило, нити зове телефоном, нити долази? Ко зна да ли ће и на Немањину сахрану доћи? Искрен да будем, њени родитељи и рођаци су били, изјавили саучешће. Хвала им.

Фото: Н. Скендерија

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".