Певачица Дара Бубамара у емисији ,,Амиџи шоу" одговорила је на интимно питање. Водитељ Огњен Амиџић упитао ју је да наведе једну познату личност због које промени канал.

Дара је као из топа рекла да постоје многе колеге са естраде, али је одмах навела фолкера Еру Ојданића, па се одмах оградила.

- Угасим звук, не пребацим канал, има их доста! Кога да наведем. На пример, то сам већ рекла, опет ће ми се човек накачити! Ја кажем ништа злонамерно, али иритантан ми је, Ера Ојданић. Неки паук, кретен. Сутрадан, човек по мени. Немој да схватиш ово озбиљно! - рекла је Дара Бубамара и додала:

Фото: ТВ Пинк принтскрим

 

 

- Никога не мрзим, морам да кажем!

Ера Ојданић каже да се Дара качи за њега како би добила на популарности.

Фото: АТА имагес

 

 

- Гледао сам код пријатеља и могу да вам кажем да сам морао да угасим телевизор и пре него што је она то изговорила да ми не поквари дан уочи Дана жена. Хејтује ме јер хоће преко мене да добије рејтинг и више прегледа, мисли да ће моји фанови да јој се приклоне, али од тога нема ништа. Она је добра певачица, а све остало... шта да вам кажем, остаћу уздржан, ипак је она жена, па нека јој је срећан празник - поручио је певач за "Пинк".