Стадала су деца 2020. годиште и 2021., а остали укућани су успели да се спасу тако што су искакали кроз прозор. Јецаји и плач се проламају Уском улицом у Старој Моравици.

Према извештајима новинара са терена, испред куће су чланови породице који су сломљени и у сузама због губитка двоје малишана.

Како се види на видео запису са лица места, малишани у наручју родитеља чекају испред куће у којој се догодила страшна трагедија.

Према сазнањима, породица има осморо деце, а живот је изгубило двоје најмлађе деце. Четворо деце је било у школи, док је двоје успело да се спаси.

- Када је избио пожар укућани су покушали да се спасу тако што су искакали кроз прозор, али за сада није познато да ли је неко извукао децу из куће. Осморо их је живело ту, али за двоје дечице није било спаса - рекле су комшије.

У току је увиђај и тимови из Сектора за ванредне ситауције и тимови из Полицијске станице из Бачке Тополе су на терену, утврђују се сви детаљи овог трагичног догађаја.

Још увек није познат узрок пожара, а према првим информацијама са терена сумња се да је ватра кренула из ложишта, када је искочила једна варница и запалила кревет.

(Блиц)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".