- Majka je u maju prošle godine krišom odvela Nemanju i njegovu tri godine mlađu sestru Nikolinu u Novi sad, kod čoveka sa kojim sada živi - tvrdi Nemanjin otac.

- Sve sam radio, kako bih decu vratio nazad i kako ne bi dospela u Dom. Na kraju, u decembru se pojavila moja sada već bivša žena, najpre u centru za socijalni rad, gde je rekla da više ne može da brine o deci. Onda je i u sudu u Sopotu kazala da više ne želi ni Nemanju, niti Nikolinu.

Nakon toga, kako kaže nesrećni čovek, oboje dece dodeljena su njemu na staranje:

- To me je obradovalo i sve sam činio da deci bude dobro. Noću radi, a ujutru kad dođem, vodio sam ih u vrtić, kako bih i ja malo odmorio. kad ustanem, čistio sam kuću, spremao ručak, dovijao se na razne načine da deci ništa ne nedostaje. Na kraju, iako baka i deka dece, odnosno majčini roditelji, žive nedaleko, što sam morao da plaćam i ženu da ih čuva kad nisam tu ili imam obaveza.

Foto: N. Skenderija

 

O tragediji, Zoran je, kako kaže, obavestio Nemanjinu majku, ali i njenu rodbinu:

Foto: Fejsbuk printskrin

 

- Kakva je to majka kad, nakon što je čula šta se desilo, niti zove telefonom, niti dolazi? Ko zna da li će i na Nemanjinu sahranu doći? Iskren da budem, njeni roditelji i rođaci su bili, izjavili saučešće. Hvala im.

Foto: N. Skenderija

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".