Не сумњамо да је више од половине Срба вече премијере серије Касандра провело "приковано" испред екрана, а након ње почела је права помама за латино сапуницама.

Фото: Јутјуб принтскрин/Kasandra EMDT

 

 

Многима је и данас ово омиљена серија, а имали смо прилике да видимо како данас изгледа Касандра, односно лепа Кораима Торес и Освалдо Риос, главни ликови, а упечатљиву улогу имала је и чувена слушкиња Росаура Осарио.

Марија Долорес Санчез Гаљего, познатија као Лоли Санчез, рођена је 1955. године у Кордоби, у Шпанији, а каријеру, која траје скоро четири и по деценије, почела је у Венецуели. На позоришној сцени дебитовала је још 1977, када је снимила прву теленовелу. Њена радна биографија је богата, али највећу славу донела јој је, наравно, "Касандра".

Фото: Јутјуб принтскрин

 

 

Почетком миленијума Лоли се повукла из великих телевизијских пројеката и посветила се позоришту. Поред глуме, показала је изузетан таленат и на другим пољима, те је студирала дизајн и бавила се цртањем, једно време је и певала, а радила је и као предавач на на Факултету лепих уметности у Каракасу.

Од снимања популарне теленовеле прошле су три деценије, а сигурно је не бисте препознали на садашњим фотографијама.