Бивши дечко Мирке Васиљевић био је син познатог бизнисмена, а мало ко зна да је тачку на везу ставила због колеге глумца. 

Реч је о Виктору савића, са којим је Мирка наводно била у краткој романси. После тога глумица се вратила тадашњем дечку. 

Фото: АТА имагес

 

- У једном тренутку прекида везе Мирка је почела романсу с колегом Виктором Савићем, да би се само неколико дана касније вратила у загрљај актуелном дечку - рекао је својевремено извор за "Курир", а глумица је одабрала да о својим емотивним изборима ипак неће говорити.

- Увек радо одговарам на питања која се тичу мог посла и она која су у вези са супругом и децом. Међутим, не желим да причам о нечему што је део моје прошлости и што се дешавало у средњој школи. Није да избегавам да причам о томе јер сам посебна, већ је то тотално дегутантно - рекла је за медије осврнувши се на своје старе љубави, док романсу са колегом није коментарисала.

Нешто након ових емотивних излета Мирка је упловила у романсу са Вујадином, уз кога је, како каже, одрасла и подарила му четворо дивне деце.

(Стори)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".