Докторка Јовић остаће упамћена као посвећени лекар, велики хуманиста, пожртвована мајка и несебично добар човек. Иза себе је оставила малолетну ћерку.

Њена смрт шокирала је њену породицу и колеге, а многи се од ње опраштају на друштвеним мрежама.

- Сестрице моја мила, нека ти је вечна слава, нека те анђели чувају, сунце моје...прерано секо моја....- написао је њен брат на Фејсбуку.

Фото: Друштвене мреже

 

Како је пренела Југмедиа, докторка се неколико дана жалила на тегобе, али је пре три дана коначно нашла време и за себе да изврши неколико анализа, међутим нагло јој је позлило па је хитно пребачена на Клинику за анестезију и реанимацију у Нишу, где је и преминула.

Док се борила за живот, њена сестра је на друштвеним мрежама објавила потресну поруку.

- И сад те Боже молим само да ми чуваш њу, да јој помогнеш у овој борби, да отвориш оци најлепше на свету, и сачуваш њену чисту душу. Да ми дозволиш да је пољубим и загрлим још милион пита, да јој казем колико је волим, да је део моје душе. Да у Ниш следећи пут дођемо да обилазимо радње и тросимо паре. Да све опет поново и све опет заједно прођемо, да идемо ове године на море заједно. Да одувамо и прославимо све рођендане, да се жалиш јер је торта преслатка и буниш се што је опет с малинама...Да се завалиш у мој двосед и одспаваш пре него што кренеш...Само да се пробудиш, све ћемо опет заједно, и све ћемо лако, и много више - написала је сестра док се Александра борила за живот.

Фото: Друштвене мреже

 

Нажалост, млада лекарка није успела да добије ову најважнију битку. Сахрана докторке Александре Јовић биће се у уторак 7. марта у 13 сати на гробљу у Лебану.

(Блиц)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".