Doktorka Jović ostaće upamćena kao posvećeni lekar, veliki humanista, požrtvovana majka i nesebično dobar čovek. Iza sebe je ostavila maloletnu ćerku.

NJena smrt šokirala je njenu porodicu i kolege, a mnogi se od nje opraštaju na društvenim mrežama.

- Sestrice moja mila, neka ti je večna slava, neka te anđeli čuvaju, sunce moje...prerano seko moja....- napisao je njen brat na Fejsbuku.

Foto: Društvene mreže

 

Kako je prenela Jugmedia, doktorka se nekoliko dana žalila na tegobe, ali je pre tri dana konačno našla vreme i za sebe da izvrši nekoliko analiza, međutim naglo joj je pozlilo pa je hitno prebačena na Kliniku za anesteziju i reanimaciju u Nišu, gde je i preminula.

Dok se borila za život, njena sestra je na društvenim mrežama objavila potresnu poruku.

- I sad te Bože molim samo da mi čuvaš nju, da joj pomogneš u ovoj borbi, da otvoriš oci najlepše na svetu, i sačuvaš njenu čistu dušu. Da mi dozvoliš da je poljubim i zagrlim još milion pita, da joj kazem koliko je volim, da je deo moje duše. Da u Niš sledeći put dođemo da obilazimo radnje i trosimo pare. Da sve opet ponovo i sve opet zajedno prođemo, da idemo ove godine na more zajedno. Da oduvamo i proslavimo sve rođendane, da se žališ jer je torta preslatka i buniš se što je opet s malinama...Da se zavališ u moj dvosed i odspavaš pre nego što kreneš...Samo da se probudiš, sve ćemo opet zajedno, i sve ćemo lako, i mnogo više - napisala je sestra dok se Aleksandra borila za život.

Foto: Društvene mreže

 

Nažalost, mlada lekarka nije uspela da dobije ovu najvažniju bitku. Sahrana doktorke Aleksandre Jović biće se u utorak 7. marta u 13 sati na groblju u Lebanu.

(Blic)

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".