Кристина Ковач већ неколико година живи у Шведској са ћерком Таром и изабраником Данијелом Бракусом поред којег је пронашла све оно о чему је одувек маштала. Како је далеко од родног града, она често са својим пријатељима дели животне моменте на друштвеним мрежама, од привикавања кроз које је прошла у Стокхолму, лепих тренутака које тамо проживљава са партнером и ћеркицом, преко несугласица које је имала са сестром Александром, па све до изненадног одласка оца и најтежег периода у њеном животу.

Фото: Архива Новости, Јутјуб принтскрин/KomunaOfficial/Инстаграм/aleksandrakovac

 

 

Управо тај велики губитак, смрт оца Корнелија пред крај прошле године био је повод да се на "Инстаграму" огласи уметница, опрости се од њега, те са пратиоцима подели једну лепу успомену, па је тако и једина фотографија са венчања Кристине Ковач осванула на њеном профилу.

- Сачувај ми последњи плес - гласио је опис фотографије на којој Кристина са искреним осмехом блиста у прелепој тредиционалној венчаници и велом у коси док корача са оцем који ју је допратио до олтара. 

Будући да нити једна фотографија са венчања Кристине Ковач до сада није доспела у јавност, претпоставке су да се ради о њеном свадбеном весељу са првим мужем, Игором Перовићем са којим је и добила ћерку Тару.

Поп певачицу и некадашњег члана групе Плејбој спојила је заједничка страст према музици, тако да су се после шест година забављања венчали 13. јуна 2003. године. Интимно славље уз присуство најближих чланова породице и пријатеља уприличено је у ексклузивном клубу Колинг, а госте су забављали некадашњи чланови "Неверних беба".

Фото: Јутјуб принтскрин/plejboj grupa

 

 

- Наше венчање је било романтично. Био је то чин комим смо свету рекли дас мо изабрали јендо друго. Први дан брака био нам је један од најлепших у животу, осетила сам се блесаво одраслом - рекла је својевремено Кристина за Story, док је Игор признао да су требали и раније да стану на луди камен.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".