Рокер је сада објаснио у каквим је односима са Карлеушом.

- Јелена је у проблему и она покушава зато да омаловажи ову ствар за коју мисли да је Богом дана. Она пророчанства која је писала, то ми је лагани покушај девојчице са Фонтане да буде духовита, мени ту баш ништа није смешно. Крајње безвезе, али знаш како, она је за мене пре свега мајка и ја зато нећу да се бавим њоме. Она је направила грешку, не Поповић, а после Ј нема К, како кажу и њени иницијали. Као и за Лукаса, и за њу кажем, не пљује се извор са кога си пила воду - рекао је Давид за "Стар", а на питање, да ли би са њом сад отишао на кафу, истакао је да се не би изјашњавао.

Подсетимо, Јелена је у свом "пророчанству" написала следеће:

- Ђорђе Давид ће бити жртва групе грађана која ће га сачекати испред улаза, револтирана његовим постојањем. На суђењу ће бити ослобођени кривице, а затим и одликовани - навела је она у свом предвиђању.

Фото: Инстаграм принтскрин/ djordje_david

 

 

У истом интервјуу, Ђорђе је поткачио и Ацу Лукаса, који је јавно рекао да има "мита и корупције у Гранду".

- Ацу познајем преко 40 година. Он је неко кога ја јако готивим. Ја не знам шта је њега повукло да има овакву реакцију, заиста сам затечен. Знам да се он не бави тим "рекла-казала" варијантама. Као његов пријатељ, који сам то и даље, јаћу му рећи да су нас васпитали тако да никад не пљујемо у извор из ког смо пили воду. Точак се окреће, можда ће једног дана опет да се врати у ту причу, а због неких изјава, неће моћи. Поповић ће на овај или онај начин да реши то са њим, тако да нећу да улазим у то. Мито и корупција не постоје у ЗГ. То што Аца ради и прича је ствар која се налази између Салета и њега - завршио је Ђорђе.

(Стар)

БОНУС ВИДЕО: