Мирјана је у јавности постала позната због своје везе са певачем Мирославом Илићем са којим је добила сина Девина. Певач је ову везу демантовао и изјавио да он није отац њеног детета. Они су због очинства завршили на суду. Мирјана годинама живи у Америци, а сада је одлучила да направи једну промену на себи. 

Она је дугу црну косу скратила и офарбала се у плаво, а уз то је скратила и шишке. Ова фризура ју је учинила десет година млађом. 

- На почетку нисам знала да је он ожењен. Касније ми је рекао да је он у браку у којем никада није желео да буде. Био је јако шармантан, привлачан. Мислила сам да је он једноставан. Живела сам јако буран живот у Америци, он ме је смиривао. Међутим, испоставило се да није баш тако било како сам мислила.- рекла је Мирјана једном приликом. 

- Ми смо знали и по 6 сати да причамо телефоном. Ја сам ишла са њим на турнеје, по Канади, Аустралији, Немачкој. Нисмо се крили. Живели смо чак код мојих овде у Београду. Нас је изненадила вест да сам ја у другом стању и да ће Девин да се појави. Мирослав ми је скидао звезде са неба. Он није био окрутан, волео је да се мази, у моменту би ме загрли, пољубио би ми стомак - говорила је у својој исповести Мирјана Антоновић за Гранд.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".