Стојанка Новаковић познатија под надимком Стоја већ деценијама успешно хара музичком сценом Балкана, а сад је оплела по естради и колегиницама које се труде да у позним годинама изгледају као на почетку каријере.

Стоја за себе каже да је обична жена из народа, а истиче да не подноси људе који глуме звезде, поготово оне који то раде без основа.

Фото: АТА имагес

 

- Живот је толико кратак и драгоцен да треба искористити сваки моменат. Ја сам живо биће, волим да једем, да кувам, волим децу, псе… Живим нормално, не знам да фолирам, не знам да глумим звезду, мени је то безвезе, бљак. Хоцу да људи схвате да сам кроз ову моју каријеру једна обична жена, а да када се појавим на сцени, нека ме доживе како они желе. Некоме си згодан, некоме дебео, неко те воли, неко не – каже Стоја.

Певачица се у последње време нашла на мети критика на друштвеним мрежама због килаже и естетских операција које је до сада радила. Она пред нашим камерама искрено признаје шта је радила на себи, али и открива како реагује када прочита неки негативан коментар о себи.

Фото: Принтскрин Јутуб/BAP VESTI

 

-Ја не могу да изгледам као пре двадесет година, и десет, пет, три. Сви некако старимо и мењамо се и наше фаце и тела, чак се и харизма мења. Не могу да изгледам исто као да сада имам двадесет година. Не такмичим се са девојчицама које сада имају 25-30 година, оне су у најбољем периоду и најбоље изгледају сада. Није само естрада ту, једноставно климакс, не знам шта се дешава, маторе жене хоће да буду девојке – каже она и признаје шта је све до сада оперисала.

-Пре годину дана сам ишла на пластичну хирургију да смршам, имала сам проблем са леђима, волим да једем и гојим се, пустите ме људи на миру. Онда сам ишла на липосукцију, сви су помислили да се враћа она стара Стоја, не жемим да имам 45 килограма, као што сам некада имала – закључила је певачица.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Прво полуфинале Песме за Евровизију

(Grandonline)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".