Једна од најпопуларнијих певачица на домаћој естради, Стојанка Новаковић Стоја, током своје каријере прошла је кроз бројне трансформације када је реч о физичком изгледу, али једну промену неће никада заборавити.

Стојин чувени албум „Жена старија“ памте милиони, али и њен тадашњи изглед због којег је месецима пунила новинске ступце. Писало се да је извадила ребра, али и да се подвргла разним естетским интервенцијама, а истина је потпуно другачија.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/O Kanal

 

Након бројних спекулација, Стоја је решила да коначно проговори о свом тадашењм изгледу и открије тајну најтањег струка на естради.

-Тих година сам имала јако тежак период. Радила сам на себи да изгледам другачије јер ми је било преко главе неких коментара да сам дебела. Ја се заинатим као и свака жена која жели да буде рибетина и одлучим да покажем шта могу и колико могу. Трудила сам се, тренирала сам два пута дневно, за цео дан сам јела само пола виршле, пила сам цеђену наранџу. Ма не знам ни одакле ми та енергија коју сам тада трошила Ишла сам на пливање и масаже и шест месеци сам се посветила само себи- открила је Стоја и доказала да се упорност увек исплати.

Фото: АТА имагес

 

- Ја нисам имала мишиће, имала сам жиле. Пуно сам радила, али било ми је јако тешко, јако - признала је певачица у емисији "Звезде Гранда- Специјал".

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".