Томе су се, према речима извора, највише обрадовали њихови наследници Леон и Лука:

- Најближи чланови породице Ивановић упућени су у то да ће Анино и Швајнијево дете бити мушко. То је тенисерки рекао лекар на последњем прегледу. Трудноћа протиче у најбољем реду, беба се развија како треба и родитељи су срећни и задовољни.

Додуше, Бастијан је желео девојчицу, али су њихови синови одушевљени што ће поново добити бату.

Фото: Инстаграм принтскрин/anaivanovic

 

Чим је по београдској чаршији почело да се шушка да је Ивановићева у благословеном стању, она се огласила на друштвеним мрежама. - Басти и ја ћемо од сада званично бити у мањини! - поручила је Ана уз фотографију на којој је показала труднички стомак.

Један од најпознатијих спортских парова на свету венчао се 12. јула 2016. године у Венецији, после двогодишњег забављања. Брачни пар је првог сина добио 2018. године, а другог годину дана касније. Ана и Бастијан упознали су се 2014. године, баш у време када је он раскидао везу с немачком манекенком Саром Бранднер.

Било је то после Светског првенства у Рио де Жанеиру. Убрзо, виђен је са Аном у Њујорку, када је њихова веза угледала светлост дана и постала тема медија на планети. Од тада живе породичним животом за пример.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: