Дуги бракови код јавних личности су права реткост а Александар Срећковић Кубура и Марија Савић трајали су више од 20 година. Чинило се да је љубавна идила уздрмана када се објављено да је глумац неверан, али истина је другачија.

Фото: Милена Анђела

 

 

Проблеме у браку, наводно су, имали и пре него што је у јавност доспела глумчева фотографија са 18 година млађом Петром Радивојевић, али чинило се да је то за првакињу фитнеса била кап која је прелила чашу.

Петра је рођена 16. априла 1991. године у Београду и ћерка је академског сликара Славољуба Радивојевића. Она је од Кубуре, млађа пуних 18 година.

Завршила је Академију уметности, а још током студија радила је као организатор на многим пројектима. Креће се у уметничким круговима, добра је пријатељица са многим глумцима, а посебно је блиска са Иваном Дудић.

Њих двоје су се упознали на снимању једног студентског филма, када су отпочели дружење а затим и везу.

- На факултету смо снимали студентски филм и Петра је, као организатор пројекта, позвала Кубуру да нам буде гост. Симпатије међу њима одмах су се родиле, а убрзо су отпочели романсу. Њихова љубав је исувише очигледна, то смо сви приметили јер су њих двоје готово нераздвојни. Стално излазе заједно, држе се за руке, љубе... - испричала је тада Петрина другарица.

- Брак између Марије и Кубуре који је био у кризи додатно је уздрман због његове афере с Петром. Кад је Марија видела фотографије на којима се њен супруг љуби с девојком која је само пет година старија од њиховог сина Алексе, полудела је и настала је озбиљна свађа - причао је тада за "Курир" извор који је био добро упућен у живот сада већ бивших супружника.

- Своје неверство Кубура није демантовао, јер није ни могао пошто слике све говоре. Он сву одговорност прихвата на себе - завршава извор.

Фото: Јутјуб принтскрин/linkTV – internet televizija

 

 

Пар се званично развео шест година након ове афере, јер су како се наводило, имали несугласице око поделе заједничке имовине. Глумац је крај брака прихватио као нормалну животну ствар, а у разговору за портал "Лепа и срећна" тврдио је да пријатељства након развода има, ако га је било током година заједничког живота.

- Ако постоји пре брака, за време брака онда га има и након - рекао је глумац који са Маријом има два сина - Алексу који има 25 година, и Вању који је напунио десет.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".