Јакубов је неколико година био професионални боксер у Русији, међутим, због убиства из нехата и наношења тешке повреде мозга завршио је иза решетака - осуђен је на осам година затвора.

Тамо је убрзо нашао нови "посао", почео је да наплаћује дугове за руску мафију и важи за једног од најбруталнијих "извршитеља".

Наиме, међу затвореницима се налазе људи који дугују огроман новац и мафија је нашла начин да дође до њега. Понудили су им два избора - да врате комплетан зајам или да изађу на црту Руслану.

 

 

Наводно, речено им је да ако савладају Јакубова њихов дуг ће бити избрисан, а уколико изађу на борбу и изгубе отписаће им 50 посто дуга, преноси "Фигхт Wорлд".

Многи су у томе видели сјајну прилику да реше проблем, али нису ни слутили да је нови "извршитељ" професионални боксер.

Чак осморица затвореника решила су да се боре против Јакубова и то је била једна од најгорих одлука које су икада донели. Једноставно, нису имали шансе... Руски боксер их је брутално претукао.

 

 

На снимку који већ дуже време кружи друштвеним мрежама може се видети како Јакубов брутално пребија једног затвореника. Нокаутирао га је и немилосрдно ударао након што се срушио на под. Други се скупио и вриштао од болова након бруталних удараца које је примио, али то није потресло Јакубова који је наставио свирепо да га удара.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".