Према информацијама које су се појавиле у медијима, Љубиша се није одазивао на позиве суда и полиције поводом пријаве за узнемиравање коју је против њега поднела певачица Јована Типшин, и тренутно се налази у ЦЗ-у у Београду где чека на разрешење свог случаја.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/ Гранд Магазин Тв Гранд

 

Подсетимо, популарна певачица Јована Типшин недавно је пријавила свог бившег партнера због узнемиравања које је уследило након њиховог раскида. Она је у пријави, како су преносили домаћи медији, навела да је након што су у новембру 2022. године окончали везу, њен бивши дечко који је 13 година млађи не престаје да је узнемирава претећим позивима. Наводно он је ноћу долазио певачици на врата, слао јој претеће поруке, због чега га је она пријавила.

Љубиша је за домаће медије негирао да је учинио било шта лоше.

- Није било никаквог узнемиравања, то су глупости. Јована и ја смо живели заједно, били смо две године и седам месеци у вези, то је била велика љубав. Није никада било никаквих инцидената између нас, ако је "волим те" нешто ружно, онда је то,то. Раскинули смо у новембру. Имам девојку са којом живим и срећан сам - рекао је Љубиша тада за Информер.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".