На прослави је присуствова Маријин бивши муж и Марков отац, Џоел Лубин. 

Глумица се веома ангажовала око декорације, балони су свуда били  постављени, спремљена је огромна торта за сина, а није се могле не приметити фотографије наследника које је Марија објавила.  Њен син на рођендану држао је огромну змију, а затим и орла. 

Фото: Принтскрин/Инстаграм/marakaran

 

Марија се 2014. године удала за америчког агента и продуцента Џоела Лубина са којим је добила сина Марка Леа.

Марија и Џоел венчали су се у цркви Ружици у мају 2014, у кругу породице и најближих пријатеља, међу којима се издвајао британски суперстар Рејф Фајнс, коме је припала част да кумује. Идиличан дом створили су у Лос Анђелесу, у кући на Сансет стрип булевару, коју су купили од Џејсона Стејтмана.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/marakaran

 

Мада није успела да постане део америчких блокбастера, лепа глумица нашла је своје место међу холивудском елитом. Захваљујући Џоеловој професији, са бројним филмским звездама постали су кућни пријатељи, а често смо их виђали и на црвеном тепиху монденских фестивала.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/marakaran

 

После шест година љубави, у Београду су потписали папире за развод. Луксузна кућа, коју амерички медији процењују на вишемилионски износ, по речима упућених, после растанка припала је Марији, која ће у њој наставити да живи са сином.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/marakaran

 

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".