Она је најпре открила како јој у послу иде откако јој је сестра Маја постала менаџерка.

- Многе колеге су ме подржале након што сам испричала све о бившем менаџеру, јесу. Најдужи разговор сам имала са Андреаном Чекић. И она зна неке ствари од раније. Буквално смо два сата причале, детаљно о свему. Подржала ме је, наравно, како није. Рекла ми је да сам направила праву ствар, као и многи. Кажу ми да не постоји нико бољи од моје сестре за то, да ми нико не жели добро онолико колико то жели сестра, наравно. Менаџера ми је преко главе! Довољна ми је сестра и довољно ми је моје име, које сам, хвала драгом Богу, направила - казала је Рада Манојловић.

- Тек сада схватам колико је то заправо позива, захтева, колико сам само уговорила наступа у Србији! Нисам овде дуго радила, па сам почела да мислим: "О чему се ради?".Човече, радим Хрватску, Босну, дијаспору, овде не, питала сам се да ли ме овде људи мање воле. Схватиле смо, међутим, о чему се ради. Није важно. Сад имам заказано преко 10 тргова и клубова код нас у наредном периоду - признала је Манојловићева.

Фото: Јутјуб принтскрин/Рада Манојловић

 

- Ми смо већ на путу за стан! Толико то говори, ето, кад се неко заузме за тебе. Много ради Маја, рекла сам јој да ме не опељеши сад као неки... (смех) - истакла је певачица, па се дотакла скандала у "Звездама Гранда", кад је актуелни учесник такмичења Душан Вукадиновић са породицом оптужио Снежану Ђуришић за мито.

- Ја знам Снежану, говорим из свог угла. Никоме нисам држала свећу, али мислим да то није истина. Знам како сам ја прошла у такмичењу, и сви остали са мном. Мени никада нико ништа није тражио. Снежана је мени помогла више пута, позајмљивала ми је неке перике за спотове, као и кад је моја нана била лоше. Звала сам је у два сата ноћу, да преко њеног партнера Вање, доктора, буде примљена у Ургентни или тако негде, одмах је помогла, код најбољих лекара да заврши. Сулуда ми је ова сад прича, не могу ништа лоше о жени да наведем. Нећу сад да кажем да неко лаже, али ми није реално - закључила је Рада.

(Блиц)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".