Na proslavi je prisustvova Marijin bivši muž i Markov otac, DŽoel Lubin. 

Glumica se veoma angažovala oko dekoracije, baloni su svuda bili  postavljeni, spremljena je ogromna torta za sina, a nije se mogle ne primetiti fotografije naslednika koje je Marija objavila.  NJen sin na rođendanu držao je ogromnu zmiju, a zatim i orla. 

Foto: Printskrin/Instagram/marakaran

 

Marija se 2014. godine udala za američkog agenta i producenta DŽoela Lubina sa kojim je dobila sina Marka Lea.

Marija i DŽoel venčali su se u crkvi Ružici u maju 2014, u krugu porodice i najbližih prijatelja, među kojima se izdvajao britanski superstar Rejf Fajns, kome je pripala čast da kumuje. Idiličan dom stvorili su u Los Anđelesu, u kući na Sanset strip bulevaru, koju su kupili od DŽejsona Stejtmana.

Foto: Printskrin/Instagram/marakaran

 

Mada nije uspela da postane deo američkih blokbastera, lepa glumica našla je svoje mesto među holivudskom elitom. Zahvaljujući DŽoelovoj profesiji, sa brojnim filmskim zvezdama postali su kućni prijatelji, a često smo ih viđali i na crvenom tepihu mondenskih festivala.

Foto: Printskrin/Instagram/marakaran

 

Posle šest godina ljubavi, u Beogradu su potpisali papire za razvod. Luksuzna kuća, koju američki mediji procenjuju na višemilionski iznos, po rečima upućenih, posle rastanka pripala je Mariji, koja će u njoj nastaviti da živi sa sinom.

Foto: Printskrin/Instagram/marakaran

 

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".