Звонимир Ђукић (59), познатији као Ђуле Ван Гог, један је од омиљених домаћих рокера и најпопуларнијих балканских музичара.

Он је већ деценијама фронтмент успешног бренда Ван Гог, због чега је често пред очима јавности, али Ђуле успева да сакрије своју приватност од медија и живи мирно и као сав нормалан свет.

Фото: В. Данилов

 

 

Тако су његова супруга Јулија и син Симон успели да се сачувају од пажње јавности, а музичар је једном приликом истакао да нема никакве потребе да се његова изабраница помиње у медијима.

- Зато што она мене не води на њен посао и зато што нема потребу да се експонира, нити ја желим да је експонирам - објаснио је рокер у једном интервјуу пре неколико година.

Популарни музичар је, такође, противник излагања деце познатих личноти јавности, а ни његов син Симон не хвалише се тиме каква је звезда његов отац.

Фото: В. Данилов

 

 

- Не допада ми се ни промовисање деце познатих. Да ли ви знате како изгледа мој син? Наравно да не, јер га никада нисте видели и то је добро. Његови другови до пре неколико година нису знали да је он мој син, а он је један потпуно нормалан младић који је недавно уписао факултет - објаснио је Ђуле тада.

Певач групе Ван Гог признаје да му се не допада начин на који познати истичу своју породицу и приватност у јавност, као и све пратеће приче које оцењује као "патетичне и фолирантске".

- Не разумем потребу јавних личности да звоне на сав глас о свом породичном животу, уз патетичне наслове као "Наша тајна љубави" и слично.  Много је то јефтино, фолирантска идила и потреба да широким масама потврђујеш нешто у шта ни сам ниси сигуран. Билтени о трудничким и данима овулације познатих, венчаницама, заједничке насловне стране, цифре вереничког прстења и поклона, слике са путовања парова, деца познатих, снимање спаваћих соба у дневној и жутој штампи. Бљак! Хвала Богу, то никад није, нити ће икада бити део нашег заједничког живота - истакао је тада певач.

Ђуле је, иначе, у браку већ 25 година, а пар се упознао још током школских дана.

Фото: Инстаграм принтскрин

 

 

- Да, од тада се не раздвојисмо! Природно је да свако нађе своју сродну душу, ето, мени се изгледа посрећило, па је ја пре времена пронађох. Искрено, није лако трпети човека као што сам ја, човека који из дана у дан у пуној брзини живи у складу са спознајом да је живот бомбона препуна хормона - испричао је Ђуле једном приликом за Сторy.

Како он истиче, живот с Јулијом пружа му посебан осећај и мир.

- Жене су смирене, оне нам дођу као поглавице које, ако од старта не скапирају с ким су се у коло ухватиле, оде маст у пропаст. Очигледно је моја "школска" знала кога бира. Посебан је осећај кад поред себе имаш фигуру стабилнлог и искреног партнера, кад имаш поштено, природно, духовито и стално насмејано биће - објаснио је тада Ђуле.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".