Венчање је одмах потом испраћено раскошном прославом којој је присуствовао велики број пријатеља певачице и музичара, који су сви једногласно младенцима пожелели дуг заједнички живот и слогу.

Брак Гоце Тржан и Раше Новаковића, већ осам година је као реклама за срећну породицу. Ретки су људи који имају прилику да на тај начин поделе љубав како то поп звезда и њен изабраник чине. Свакодневно једно друго радују, испомажу се, брину, док је истовремено у њиховом односу присутна неизмерна љубав, страст, али и поштовање и поверење.

Фото: АТА имагес

 

Онима који добро познају Рашу поменуто стање није чудно, напротив, иако доста млађи од своје супруге по степену зрелости далеко је испред своје генерације. Мушкарац је какав се данас ретко виђа, продоран, вредан, заштитнички настојен према својој породици, али и џентлмен, што је Гоца на време препознала и заљубила се. Такво понашање Радомир је наследио од оца, који га је још као малог учио дисциплини заштитника и домаћина.

Фото: АТА имагес

 

Уколико би се одслужење војног рока увело као обавезно и он, као врло млад још увек, лично би морао да се прикључи редовима, што Гоци и њеној ћерки Лени нимало не би било пријатно. Упркос свему, Раша има јасан став и непоколебљив је. Видећемо да ли је Раша заиста спреман да напусти породицу и прикључи се војсци.

(Ало)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".