У ријалитију "Задруга" настао је општи хаос када је Ана Ћурчић изнела да ју је бивши невенчани супруг Звездан Славнић физички и психички малтретирао, а сада се гласио његов отац, кошаркашка легенда Мока Славнић, који каже да је Звездан само једном гурнуо главу Ани.

Фото: Јутјуб принтскрин/RAS televizija

 

 

- Шокираћете се када чујете шта је било у односу Звезданове мајке и Ане. То чувамо за крај, ако стварно треба да се запржи чорба, да се све карте изнесу. Звездан је Ани једном гурнуо главу, прислонио јој је длан на главу, али је и то грешка, иако је никада није ударио - рекао је Мока, па проговорио о Милени Качавенди која у медијима оштро брани другарицу и куму Ану Ћурчић.

Фото: ТВ Пинк принтскрин/Задруга 6

 

 

- Милена је лажна кума. Она је једна распуштена, преварена жена. Она патолошки мрзи мушкарце. Ово је њених пет минута. Са Аном годину дана није говорила, нису биле у добрим односима. Невероватно ми је да она зна сатницу колико је Звездан држао Ану везану за радијатор. Ана је у ријалити ушла да заради новац и да дискредитује Звездана. Да је иоле паметна, као што говори, она не би изнела прљав веш пред свима. Њих двоје су били 11 година у вези од тога је Звездан био шест година у затвору. Ана му је била само девојка. Врло је јасан Анин циљ уласка у "Задругу". Зашто та лажна кума Качавенда не иде да посећује у болницу Звезданову мајку, него Шмизла и Џони то чине - испричао је Мока.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Ред ТВ/Задруга Оффицал/Амиг Схоw

 

 

Мока Славнић са друге стране не крије симпатије када је његова нова снајка Анђела Ђуричић у питању.

- Звездан не штити Анђелу, а он је познат као заштитник нежнијег половине. То му страховито замерам. Анђела ништа није урадила, слободна је девојка. Сину бих рекао да не сме да изађе из ријалитија. Два пута је кажњен тромесечним хонораром. Изаћиће без динара. Треба да престане са смоповређивањем.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

 

Старији Славнић каже и како се Звезданова ћерка Сара није одрекла оца, али да је љута на њега.

- Ана користи Звезданову ћерку. Сара је рекла Звездановој мајци да се никада није одрекла оца, али да је љута на њега шта тамо ради. Звездан је рекао да неће њему ни мајка ни ћерка са ким ће он да буде. Браво сине - испричао је бивши кошаркаш.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".