Ћурчићева је споменула и његове коцкарске дугове.

- Само док је имао паре, ја сам имала љубав - рекла је Ана.

- Боже господе - рекла је Зорица.

- Славка и ја смо се договориле да ставимо стан на гаранцију на стан, да он(Звездан) не може да га прода. Он је инсистирао да се прода, да би купио два мања. Пошто је он мени трошио паре, ја сам имала дуг од 12.000 евра. Хипотека која је била је сам одложила време продаје стана. Ми смо њему признале да је стан под хиоотеком, да би вратиле дуг, а он је размишљао само о томе колико ће пара имати. Продале смо ста, али је њега болела та цифра од 12.000, а то је био његов изговор да крене да коцка - рекла је Ана и додала:

- Ја сам ишла с њим док је коцкао, само да не потроши све. Код њега је било увек: ''Само још ова рука''. Он није признавао да је коцкар. Кад све изгуби, онда сам му ја представљала проблем. Умео је да ме вређа:''Мрш, баксузе''. Цео стан је изгубио на коцки. Он мене криви да сам кривац јер је изгубио стан, зато што сам била са њим то вече. Онда се он уселио код мене. Ту је кренуо пакао. Запослио се, донео је паре с којима је могао да купи стан, а дао их је на коцку. Продавала сам ствари, како бих преживела. У тој кући сам имала највише злостављања. У једном дану је полупао цео намештај - рекла је Ана.

- Због чега? - упитала је Зорица.

- Због пара. Кад сам желела да га оставим, он је тражио да му испатим 12.000 евра, па ми је ударио камату. Моја мајка је желела да се снађе, само да ме остави на миру. Кад је он то чуо, подигао је цифру на 100.000, само да ја не бих отишла. Какав је то манипулатор. Након тога је уследило затишје, осећала сам се као у кавезу. Морала сам да балансирам између деце и њега. Дешавало се да по цео дан не пита мог сина да ли је гладан. Ако ти кажем да је свака новогодишња јелка била покидана, онда ти је јасно о чему је реч. Мами нисам желела да признам да ме физички злоставља. Била сам сва плава по ногама. Кад сам дошла до пара, он је украо те паре - казала је Ана.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

 

- Колико је све то трајало? - упитала је Зорица.

- Четири године. Ја сам са њим имала једва годину дана лепе приче. Коцкао се пред пут, пре него што је ухапшен, ја сам желела да пресечем. Рекао је мојој мами да колико га оставим, десиће се крвопролиће - рекла је Ана.

- Молим те, ајде да сутра наставимо. Не могу ово да слушам - рекла је Зорица.

- Кад је завршио у затвору, ја сам довела његову мајку код себе, бринула се о њој. Кад ја нисам имала, Звезданова бивша жена је помагала. То је посебна прича - рекла је Ана.

БОНУС ВИДЕО: