Она је све оставила без текста признањем да је Мока Славнић био упућен у њихове проблеме иза четири зида, као и да је знао да она трпи злостављање.

- Покушавао је да ме увери да немам где, како би он увек био испреглан и удедан. Пре ''Задруге 6'' ме је ударио шорцем по глави. Ту сам му рекла да не желим више да будем са њим и да се склони из мог живота. Питала сам га да ли би се склонио од мене, да има свој стан, он је на то рекао:''Бих, али се не бих раскантао од тебем, него бих те сачекао да се охладиш и вратиш''. Ја сам му рекла да ћу да му изнајмим стан, само да оде - рекла је Ана.

- Ви сте у изнајмљеном стану? - упитала је Зорица.

- Да, немам за циглу, то је једина солуција. Он је мени на тај предлог да му нађем стан, рекао да му вратим 12.000 франака које ми је полао из затвора, то је њега толико болело. Веруј ми, да се нисам нашла овде, он би након ''Задруге 6'' отишао код Маторе да живи, а не би био сам. А шта би било када Матора не би могла да га прими? - упитала је Ана.

Фото: Јутјуб принтскрин/Задруга

 

 

- Вратио би се теби. Он је рекао да се са тобом раставио у највећој љубави, причао је да си богиња. Дошао је овде, флертовао са другим девојкама. Кад је рекао да ће живети код Маторе? - упитала је Зорица.

- Кад је мене откачио. Он се договрио са њом да живе заједно - казала је Ана.

- Матора је знала да ти постојиш, а поред свега је рекла да шта год да се деси, она њему даје стан' - упитасла је Зорица.

- Шта ја имам од тога? Она је мени нико и ништа. Кад је био Задатак онај ''Маца Лиза'', Анђела је већ тад рекла Маторој да би желела сво троје да иду на Рајско оство. А мене је оставио да се у честрдесет шестој сама борим - рекла је Ана.

- Мока је све то знао? - упитала је Зорица.

- Мока је знао да ме он туче, због чега се и шлогирао. Мене то не занима, јер ме само боле сузе моје мајке - рекла је Ана.

- Ја сам знала да постоји нека позадина приче - рекла је Зорица.

Детаљиње прочитајте у наставку овог текста.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".