- Марко се са љубавницом дописивао преко Фејсбука. Она је дошла код нас са другарицом. Нисам ни знала шта ће да буде. Марко је скувао кафу, причали смо. Седили смо Марко, њена другарица, она и ја. Када смо попили кафу, Марко и она су отишли колима. Ја сам остала са њеном другарицом. Нисам знала ништа шта се дешава. После 10 минута, сам видела неке ствари. Она је била чупава, иако је на почетку била нашминкана, када се вратила била је без шминке. Марко је онда постао хладан према мени - почела је причу Дивна.

- Водили смо љубав - додао је Марко.

- Марко је почео да ме вређа. Говорио је да сам грбава, да сам к**ва, да сам дроља, да сам најгора фуфица. Рекао ми је да идем у Гложане код мојих. Причао ми је да му не треба жена као што сам ја. Ћутала сам неко време. Била сам у стању да потегнем нож да је избодем - рекла је Дивна видно потресена.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

- Кад је Марко дошао са њом, ја сам била у кући. Живели смо Марко и она на спрату, ја у приземљу са децом. Имала сам подршку. Мој брат је долазио стално код нас. Спремали смо храну. Рекао ми је остани ту, имаш децу са њим. Марку није било жао да доведе љубавницу, иако са мном има ћерку и сина - наставила је Дивна.

- Са мном није имао односе, а са њом јесте. Ја сам мирна особа, не волим да се свађама. Децу сам онда склонила у комшилук, да им она не би наудила - рекла је Дивна.

- После две недеље сам истерао Дивну из куће. Одвео сам је код њених. Са том особом сам био два месеца, па смо се растурили. Када сам завршио везу са љубавницом, извинио сам се Дивној и рекао јој да сам погрешио - испричао је Марко гласом као да је то што се догодило сасвим нормална ствар.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".