Jedan od najboljih svetskih fudbalera svih vremena Kristijano Ronaldo postaje otac po peti put sa izabranicom Georginom Rodrigez.

Nakon što je ova divna vest obišla planetu u rekordnom roku, čuveni Portugalac podelio je putem svog Instagram profila fotografiju sa suprugom na kojoj se vidi snimak sa prvog ultrazvuka koji je oduševio publiku.

"Sa zadovoljstvom objavljujemo da čekamo blizance. Naša srca su puna ljubavi, jedva čekamo da vas upoznamo", napisao je fudbaler pored emotivne fotografije.

 

 

Kristijano je otac četvoro dece, troje je dobio putem surogat majki, a četvrto mu je podarila Georgina, devojčicu Alanu Martinu nakon što su Kristijano junior i blizanci Eva i Mateo rođeni putem veštačke oplodnje. Imena majki nikada nisu javno plasirana, a deca su rođena u kalifornijskoj La Mesi, u blizini granice s Meksikom.

Podsetimo, na platformi Netfliks najavljena je nova serija pod nazivom "Ja sam Georgina" koja prati život Rodrigezove, a nakon informacije o prinovi publika s nestpljenjem očekuje do sada neviđene kadrove.

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".