Захваљујући Марини, Ана Николић је постала позната пошто је Туцаковићева за њу написала велики број хитова који се и данас певају. 

Постоји прича да је Анин први албум "Јануар" Марина написала за Цецу, али то није потврђено. Ана је испричала због чега је Марина била љута на њу када је радила последњи албум "Клиника". 

Фото: Јутјуб принтскрин/ Ana Nikolic, Фото: Н. Фифић

 

- Моје омиљене песме су увек оне које нису неки мегахитови. У ствари "Лабилна" јесте био мегахит, то ми је омиљена једна од новијих... "Клиника", "Било је лепо" и "Није ми до с*кса", то смо Лаћа и ја заједно радили, пошто је било "Опет је мала дама у биоскопу сама" рефрен... Ја сам питала Марину "Да ли ти ја личим на Жељка Самарџића", каква дама у биоскопу сама? И ја у Скопљу код Дарка Димитрова, одем у хотел и размишљам на масажи о неком мом животном догађају који ће ме асоцирати на рефрен да га променим... И сетим се, нећемо у детаље, али била сам јако заљубљена тамо у неког тада - започела је Ана и додала:

Фото: Принтскрин/ВИП ТВ

 

- И ја сама напишем рефрен... Мало ми је Лаћа помогао, мало испремештао речи... Међутим, Марина ми се од тада није јавила месец дана. Кад год је позовемо она каже "У банци сам". Реко ти си бре нека милијардерка, нон-стоп си у банци. Љута, сујетна, то је невероватно. Они су мајка и син који се воле безусловно, а опет се такмиче у томе. Марина му каже "Много се мешаш, ја се теби тако никад не бих мешала!", а ја почнем да се смејем и не верујем

Певачица се присетила још једне анегдоте која ју је довела до суза: 

- Има једна слична анегдота... Ми крећемо за Скопље, а Марина ми каже "Можеш ли да поведеш овог мог кретена?", ја кажем "Наравно да могу, али жено ја идем да певам песме, ја немам текстове, а у четвртак путујем", а Марина ми каже "Ај ти смршај до четвртка, одакле ми текст". Толико смо се смејали, "смршај до четвртка" ми је био хит годину дана.

(24 седам)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".