Када је у питању васпитање деце, Ана се трудила да буде мајка која их је све време слушала и третирала их са поштовањем.  

- Моја деца сада улазе у период пубертета. Време ће показати шта сам урадила са мојим приступом. Одувек их посматрам и третирам са поштовањем, уважавам све њихове потребе. Што се тиче постављања граница, ту сам јако танка. Увек идем на то да су они способни да разумеју када са њима седнеш и објасниш им зашто је нешто океј, а нешто не- прича Ана Ђурић и додаје:

- Остане кревет распремљен пет дана, свуда су књиге, чарапе, фармерке. Верујем да нисмо једини у тој ситуацији са тинејџерима. Тешко је извести пса, и на крају га ја изведем. Нисам ту нешто постигла, али имам још неко време ваљда да их утерам у ту неку одговорност према њиховој околини.

Фото: Профимедиа

 

Певачица је покушала да се оствари у бизнису, али јој није пошло за руком: 

- Открила сам за ових годину дана да сам за бизнис тотално неталентована. Појма немам значи са бизнисом и рачуницом. Више ту приступам емотивно, тако се боље и осећам, ако радим нешто у складу са мојим мислима и осећањима- каже Ђурићева.

Ове године ће обавезно пратити "ПЗЕ23" и Евровизију.

- Морам да кажем, раније нисам пратила. То је за мене било успут, ако стигнем и ако смо сви слободни те вечери па седнемо испред ТВ-а и одгледамо. Сада, када сам ушла у структуру и све то, постаје ми занимљиво тако да ћу испратити-изјавила је она и осврнула се на свој рад: 

- Неко време су ме звали уметница, а сада ме зову уметница мора бити здрава. То је сад цело име у потпуности. Супер ми је. На страну то што сам ја самопрозвана уметница, у тренутку када ја то изговарам, ја заправо и нисам регулисала статус слободног уметника. Примило се у народу и ја постах уметница. То је јако лепо. "И шта ћемо сад" је такође ушла у народ. Знам да је било и по Скупштинама и региону. "Немам књижицу" је такође много цитирано.

Фото: Принтскрин/Јујуб/РТС песма Евровизије- Званични канал

 

Тренутно јој време не дозвољава да се бави музиком. 

- Можда би требало да кажем да, али не стижем. Нема се времена за музику. Њу највише слушам у колима и у студију када стигнем, преслушамо да видимо шта има ново- рекла је Констракта за црногорску телевизију "Е" и додала да ће публику у марту изненадити новом песмом.

- Много ми је тешко да направим албум, то се данас ретко и дешава. Хиперпродукција је и људи углавном избацују синглове. Ја сам неко ко се исто у том маниру понаша. Није било времена да се ради нешто ново, али сада имамо песму за коју радимо видео.

Ана је и даље председница зграде у којој живи. 

- Траљава сам ту сад, немам времена. Срећом, не квари се лифт, нема поплава тако да сам се ту провукла. Када би ме стрефила нека поплава, не знам како бих нашла време да се тиме бавим - изјавила је она.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".