Своје исказе у Тужилаштву данас су дали полицајац, који је изашао на лице места по позиву да се у кући доктора и његове супруге, дешавају лоше ствари, односно насиље. Овај сведок, само је рекао да је поступио по правилима службе. Ништа није знао о детаљима евентуалног сукоба супружника, као ни о њиховом брачном односу.

Фото: Друштвене мреже

 

 

Други сведок, кућна помоћница Остојића, испричала је у Тужилаштву да дуже време ради за поменути брачни пар. Она је рекла да су деловали срећно, те да никада није чула да се свађају, нити је приметила било какво насиље. 

Након што је у медије процурела вест да се сумња да је познати хирург претукао супругу, а касније и цео случај доспео до полиције и Тужилаштва, како тврди помоћница, довели су је у стање шока и неверице. Нагласила је да јој је веома жао и доктора и његове супруге, а пре свега њихових троје деце.

Фото: Друштвене мреже

 

 

Истрага се наставља 28. фебруара, када ће бити саслушани преостали сведоци.

Након тога, следи саслушање И.О., а потом и њеног супруга, који је својевремено, одбио да изнесе одбрану у Тужилаштву, али се у међувремену, предомислио. Иначе, он се и даље налази у притвору, а његова супруга је недавно оперисана и налази се сад на кућном лечењу.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".