Један од атрактивних начина за уштеду простора је постављање конзолног намештаја. Овај тип намештаја је популаран у дизајну ентеријера већ неколико година, посебно због своје практичне природе и могућности да се простор максимално искористи, а уз то је и занимљив јер оставља утисак лебдећег намештаја.

Модеран намештај, креативни складишни простори и функционалан дизајн је оно што нам је потребно да бисмо се осец́али удобно чак и у мањим куц́ама и становима. Коришц́ење зидова за намештај је одлична идеја, јер се добија додатни простор за складиштење, а без губитка простора.

Регал ГАМЕ одликује упечатљив и модеран дизајн који ће освежити амбијент дневног боравка. Отворени сегменти регала формирају компактну целину за чување свих драгих ситница и аудио-визуелне уређаје. Топлини у простору ће допринети таман дрво декор, док стакло и бела лак фолија дају елеганцију.

Фото: Промо/Форма Идеале

 

 

Илузији лебдећег елемента доприноси и клуб сто ЦФТТ 4181 својом горњом плочом која се ротира по потреби, а модерним дизајном допринеће целокупном амбијенту.

Зидни намештај штеди простор,  али може такође бити и одличан  декоративни и функционални елемент. Изузетно практично и модерно решење за уређење различитих амбијената савремених домова, спаваћу собу или дневни боравак, представља ТВ полица ДЕРБY 140.

Висину ове конзолне полице можете сами одредити, па уколико је поставите мало ниже, као и ТВ изнад ње, остаје довољно слободног простора на зиду који ће допринети прочишћавању амбијента, како би изгледао веће и прозрачније. Уколико се одлучите да ову ТВ полицу монтирате нешто више, простор испод ње би био одличан за складиштење табуреа за седење.

Фото: Промо/Форма Идеале

 

 

Зидне полице су истовремено и практичне и декоративне. Често долазе у јединственим облицима и бојама, а одличне су за одлагање ситница попут књига, биљака или електронике. Можете направити композицију по жељи од мањих зидних полица на вашем зиду и тако истовремено искористити површину зида за одлагање, не користећи подни простор.

Зидне полице ЦХАНY-5917-ЦЕ и зидна полица ЦХАНY-5917-РW су сведеног модерног дизајна и одликују их функционалност и атрактивност, као и одлична уклопивост у ентеријере скандинавског стила, а комбиновањем у декору сонома храста и сиве добија се и лепа колоритна комбинација. Дизајнери ентеријера Форма Идеале саветују да их комбинујете са сетом зидних полица ТРИТТИЦО-WЕ-МД6 који чине три полице модерног дизајна и одликују их функционалност и атрактивност, као и одлична уклопивост у ентеријере скандинавског стила, са могућношћу комбиновања по жељи.

Фото: Промо/Форма Идеале

 

 

Намештај на зиду може бити веома користан, а истовремено ће уштедети и простор за друге комаде намештаја. Одаберите модерно и практично решење које ће се уклопити у простор вашег дома и сигурно ћете бити задовољни постигнутим ефектом.