Како се ово музичко дешавање ближи, естрадњаци све чешће коментаришу учеснике који се боре да нашу земљу представе на престижном фестивалу.

Свој суд је дала и Анабела Атијас која је без длаке на језику открила ко су њени фаворити.

-Са Савом Перовићем и Xандером сам доста радила и морам да кажем да је Саво мој фаворит. Доста смо наступали заједно, мада у задње време више и не јер се некако десило да нас траже одвојено и нама је то исплативије искрено, мада је било занмимљивије када смо заједно наступали, испричала је певачица, а водитељ Синиша Медић се одмах нашалио.

-Боље да је исплативије него занимљивије.

Фото: АТА имагес

 

Подсетимо, осим "Дуо Гранда“ у саставу Ненада Османовића и Александра Симића, на "Избору песме за Евровизију“ Саво Перовић представиће се нумером "Пресиденте“ која је већ на прво слушање освојила срца публике.

Саво је учествовао и у писању текста, па је поред МЦ Сајси један од аутора нумере са којом ће се такмичити на овом престижном фестивалу.

-Већ сам у шизофенији, лудилу, али имам супер тим иза себе. Треба да нас буде шесторо нас на сцени, све припремам, одмах сам кренуо са тим Имам позитивну трему, иако нисам тремараш, мада мене трема ради на адреналин, али имам страх од одговорности. Можда сам тај притисак и сам створио, али ја се у хаосу најбоље сналазим, рекао је Саво за Гранд.

Фото: АТА имагес

 

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".