Ипак, неки од глумаца који су освојили наша срца у овом остварењу повукли су се са јавне сцене. Једна од њих јесте и лепа Тијана Вукотић.

 

 

Наиме, Тијана је у чувеној серији тумачила лик Тање Симић, ћерке полицајца Бошка којег је играо легендарни Љубиша Самарџић. Самарџић је у овој серији имао четири детета - Јасну, Соњу и Тању, као и сина Давида.

Тијана је у серији имала коња са којим се тркала на хиподрому, обожавала је животиње и била је мирно дете у серији. Уједно, то јој је бар до сада била последња улога у животу. Један период живота провела је у иностранству где је живела и тамо посветила учењу и грађењу каријере.

Посветила се љубављу према животињама и постала ветеринар. У једном интервју је открила да никада није жажалила што није наставила глумачку каријеру, јер је њен сан одувек био да постане ветеринар. После неколико година проведених у иностранству, вратила се у Србију.

 

 

Тијана се остварила и у улози мајке, а судећи по фотографијама које је објавила на Фејсбук налогу, некада симпатична девојчица израсла је у прелепу жену.

О свом оцу са филма имала је само речи хвале и увек се дивила његовом приступу ка младим колегама.

- Љубиша је био човек ведрог духа, увек расположен за снимање, рано ујутро, касно увече, био је професионалац изнад свега. Наш филмски тата нас је стално засмејавао, сва деца су га обожавала! Учио нас је како да се понашамо на сету и био је дивна особа, пуна љубави - изјавила је једном приликом Тијана. 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".