Према речима његове мајке, Снежана је за Душанов даљи пролаз у наредни круг такмичења тражила новац. То је Душан и потврдио говорећи да је "жива истина". Такође је напоменуо да је сазнао то тек након испадања и да би направио невиђени скандал да је то сазнао раније.

Вукадиновић тврди да му менторка није пружила подршку током баража и да она једина није остала, док су њене колеге бодриле своје кандидате, али је изразио сумњу да је и Саша Поповић у све умешан, јер је, према његовим речима, био одличан у баражу, док је девојка, с којом је остао на крају, фалширала.

Саша Поповић је поводом овог скандала гостовао у емисији Пулс Србије на Курир телевизији како би разјаснио шта се то тачно десило.

- Мрља неће остати у Звездама Гранда, јер то апсолутно није истина. Да није смешно било би тужно. Снежана Ђуришић је пуних 10 година у жирију за ЗГ. Да је неко зато што је испао оптужи да је тражила паре за то да дечко прође је таква бесмислица. Снежана ме је одма после првог текста позвала, она је тренутно у Италији и долази у суботу. Вероватно ће и она доћи као гост током следеће недеље, али она је у таквом шоку и неверици. Питала ме је да ли је могуће да постоје такви људи који измишљају такве ствари. Ово је први пут за 20 година да је неко рекао да је неки члан жирија тражио паре да би прошао даље - рекао је Поповић.

Фото: АТА имагес

 

 

Аудиција у Подгорици

- Тај дечко је био на аудицији у Подгорици и ја сам га пустио у само такмичење јер сам сматрао да је океј. Иако сам баш сад погледао тај снимак са аудиције из Подгорице гд еје он стално док је певао запињао са грлом. Питао сам га тада шта ти је Душане са гласом. Он ми је рекао да је нешто био болестан пре 3 дана и ја сам му рекао да је добар и да иде у такмичење. Дошао је први круг и добио је 5 гласова, изабрао је Цецу. Цеца је одустала од њега и рекла да је дала подршку али да ће га неко други боље спремити. Изабрао је Снежану која је са задовољством прихватила Душана - истакао је.

Први скандал током пробе

- Душан је изјавио да смо на пробама ми њему угасили микрофон и као да смо пустили неки аутотјун кроз тај микрофон да он не може да пева. Пробу ради цело техничко руководство Гранда, ту је 50 људи који су присуствовали. Ја нисам био на тој проби, али у потпуности сам проверио тај случај. Све смо питали и сви су рекли исто. Њему је микрофон био отворен као и кандидаткињи која се такмичила са њим. Међутим, он није могао да пева. Снежана му је тада рекла колико сам чуо " ало, Душане сабери се и певај онако како смо пробали". Он је ту извољевао да не може да пева. Снежана је након тога позвала његову мајку и рекла да се Душан уозбиљи, мајка је рекла да га грдимо и да ће он нас све послушати. Душан јесте добар певач и јесте потенцијал, али не знам шта се тада десило - навео је.

Фото: АТА имагес

 

 

Поповић је потом открио и шта се десило у 3. кругу.

- Он је у том кругу када је певао, добио три гласа и отишао је у бараж. Из баража је испао. Да би сада испало да је Снежана Ђуришић тражила паре. Прво је рекао Душан овако, није тражила паре од мене него од моје мајке. Онда је мајка рекла да није директно тражила паре од мене, него индиректно. Да би он после тога рекао, не, Снежана Ђуришић ми је рекла да ако не платим нећу проћи. Да би на крају он послао поруку када је испао Снежани Ђуришић - рекао је Поповић и потом прочитао Душанову поруку:

"Остаје жал. Испао вам је један од најбољих такмичара којег ћете икада имати. Имали смо још много тога да покажемо. Али ово није крај, овај дар и то што носим у себи ми нико не може одузети, ни Марија ни Мили, ни било ко, јер сам ја геније за њих. То и ви знате, то зна и Саша."

- Па откуд ја могу да знам. Он прича како ја знам да је он геније већи од Марије и Милија. Пазите, ово је већ нека дијагноза - рекао је Поповић.

Он се осврнуо и на то зашто не би могло да дође до тога што је Душан испричао.

- Када дође бараж ни један члан жирија не може да дође код мене и тражи да пустим неког кандидата. Одлука је искључиво на мени. Он је испричао како је једино Снежана Ђуришић напустила бараж. Ми смо ту емисију и кренули сат раније јер је у 9 сати имала нешто. Пустио сам је да иде, али није само она. Није ту био ни Босанац и Вики је хтела да иде али је мене чекала. Чак ни Мили никада не присуствује баражу - рекао је Поповић и додао:

- Такође након баража, Снежана ме је звала да пита како је прошао њен кандидат и ја сам јој рекао да је испао. На то ме је питала колико места за враћање имамо када се заврши 4. круг. Ја сам јој рекао да имамо 4 места и она је рекла да ако постоји нека могућност да га вратим јер је таленат, али је лењ. Залагала се стварно за њега. Рекао сам јој да је ово друга емисија трећег круга и када прођемо 5. завршну погледаћемо ко је све испао и 4 најбољих ћемо вратити.

- Ово је клевета без покрића. Ја да сам на Снежанином месту тужио би их и добио бих на суду 1 кроз 1. Под претпоставком да је она то рекла и да је мајка платила. Како би Снежана дошла код мене и тражила да мали прође када не сме нико од чланова жирија да тражи то од мене. Сад би хејтери рекли да је Снежана дошла и рекла ми "еј, гледај узела сам паре, ајде да поделимо" - нашалио се Поповић.

- Као што сам рекао ја утичем на то ко ће испасти. Али некада се деси да и ја после емисије седнем и запитам се, када погледам емисију, да ли је то била исправна одлука. Зато ја увек оставим места за повратак таквих кандидата. Што се тиче овог дечка стварно је постојала шанса да се врати, поготово након што ме је Снежана замолила након емисије. Међутим, након што је ово мајка изјавила не постоји могућност да се врати у такмичење. Ово је циркус - навео је Поповић.

Саша је открио и да ли постоји могућност да се опрости овом кандидату.

- Овај дечко има дијагнозу, није нормално. То нема шансе да се деси - рекао је Поповић

(Курир)

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".