Душан се огласио и испричао све до детаља како је изгледао дан када је испао из такмичења. Вукадиновићи важе за скромну породицу, а поруке које је Давид слао Снежани није прочитала, последња није ни примљена. 

- Све је жива истина. Ми смо скромна фамилија. Неправедно сам испао. Снежана није тражила од мене новац већ од моје мајке. Не знам тачну цифру - каже Вукадиновић, па открио да је проблем настао током пробе.

У том тренутку је Снежана подигла тон: 

- Креће да се виче на мене и да ме пита шта је са мном. Почињем да певам на суво и ту је све добро, али преко микрофона то није то. Таква намештаљка да то није виђено. Али добро, ја сам први пут у овом такмичењу и нисам знао - прича он.

Фото: Игор Маринковић

 

Пре наступа га је хвалила, после није био добар: 

- Био сам видно разочаран, али сам се надао да ће ме поправити када буде снимање емисије. Све најбоље мислим и надам се да није намештаљка. Ми смо се спремили за сликање пред наступ. Идемо да обавим то и долази дечко и каже ми где ми је мајка, тражи је Снежана Ђуришић. Ја у чуду зашто ми тражи мајку. Одлазим у ходник до бекстејџа и видим мајку и Снежану која чучи. Снежана се дере на моју мајку и ја је питам “Шта је ово”, а Снежана се окреће ка мени и каже како треба да изађем и да ми место није ту.

Давид је послушао своју менторку и сачекао мајку испред.

- После тога ми долази мајка коју питам шта је било, међутим она да би мене смирила каже како ништа није и како ће ми причати после наступа. Ја видим по лицу да јој је Снежана нешто рекла. Тада да ми је рекла да јој је ова тражила паре, ја не бих наступао и прекинуо бих снимање. То би био скандал- бесно истиче Душан и наставља:

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Звезде Гранда

 

- Почиње снимање, долази наступ и ја на њему исто не чујем себе. Девојка поред мене растура, микрофон јој појачан лепо, а ја се уопште не чујем. Она добија шест гласова, а ја три која су ми дали Вики, Босанац и Ђорђе Давид. Почињу коментари да нисам био добар и да сам био као покварени робот. Долазе коментари ментора, Снежана, моја менторка креће да коментарише другу такмичарку, девојци прича како је најбоља и одлична. Саша која каже да испрокоментарише мене, свог такмичара, а она каже:"Мој кандидат ме ништа не слуша и хоће све по свом, изнад свега да буде." Ја у чуду, Сања Кужет ми каже да не могу сад ништа да кажем, искључују ми микрофон.

Он мисли да и Саша Поповић има удео у овом неправедном избацивању: 

- Мислим да је и Саша Поповић у све умешан, на крају је тако испало. Завршило се снимање и разочаран сам, нормално. Долазим код мајке и она ми ту каже како има нешто да ми каже, а то је: " Твоја менторка ми је тражила паре, и да ћеш испасти уколико не платим. Рекла је да си леп момак и да предобро певаш"- прича Вукадиновић који истиче да је наводно преклињао своју менторку да му спусти матрицу како би прошао бараж:

- Иде бараж и ја пре њега зовем своју менторку. Не помињем јој шта ми је мајка рекла јер сам мислио да их могу победити и без пара. Јавља ми се и ја је молим да ми спусти матрицу за бараж, али она одбија. У баражу сви певамо на један микрофон и ја помислим да не може бити намештаљке. Почиње бараж, ту су сви ментори сем моје. Из продукције сам замолио девојку да ми спусти матрицу, међутим она ми каже да ти не може без дозволе моје менторке. Пет минута пре почетка снимања баража трчим да нађем Снежану, нађем је, она ставља торбу на раме и креће. Пита ме шта хоћу, није ме ни погледала. Ја је молим да ми спусти матрицу, како би прошао даље. Није марила, покупила се и отишла. Ја рекао: "Добро, видећеш ти, не брини, укопаћу те Снежана."

(Курир)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".