Пике је недавно завршио своју професионалну каријеру, а о њему се и даље прича, и то не због фудбала, него његовог љубавног живота. 

Недавно се највише говорило о разлазу од Шакире и песми коју је колумбијска певачица снимила о њему и његовој новој девојци. Овај пут бивши фудбалер привукао је пажњу медија из другог разлога.

Један од шпанских инфлуенсера Ибаи Љанос на Твитеру је објавио наводну преписку са Касиљасом. У фотографији коју је објавио на друштвеној мрежи, види се да је Љанос наводно питао бившег голмана Реал Мадрида за мишљење о бившем играчу Барселоне.

- Икер, шта мислиш о Пикеу? Не мислиш ли да је помало се*оња? Буди искрен - наводно је написао Љанос, пишу шпански медији. Касиљас је одговорио кратко, али врло отворено: "Тотално дете и имбецил".

 

 

Ђерар Пике се још увек није огласио поводом ових речи, а многи сматрају да је цели разговор намештен и да је пуки маркетиншки трик, будући да и Љанос и Касиљас раде са Пикеом на Кингс лиги и да у прошлости није било већих напетости између фудбалера.

Подсетимо, Кингс лига је новоформирано такмичење које је створио Пике. У такмичењу учестује 12 екипа од по 12 играча, а утакмице трају 40 минута. На терену се налази седам играча (6 + голман), а на клупи је још пет измена.

Тимови су састављени од играча који нису познати широј јавности, али су њихови капитени бивше фудбалске звиезде или особе познате на интернету. Такмичење је врло популарно и привлачи бројне гледаоце на Тwитцху и YоуТубеу.

Подсетимо, Икер Касиљас отишао је у пензију 2020. године, а најпознатији је по својим наступима за Реал Мадрид. Годинама је управо са Ђераром Пикеом био кључни играч шпанске репрезентације. Обојица су с репрезентацијом били прваци Европе 2008. и 2012. године, а освојили су и Светско првенство у Јужноафричкој Републици 2010. године. 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

(Спортспорт.ба)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".