Одржано је традиционално суботње ол-стар такмичарско вече у ком су трофеје освајали Тим Џеза у вештинама, Демијан Лилард у брзом шутирању тројки и играч из развојне лиге Мек Мекланг у закуцавањима.

Вече као по обичају почиње такмичењем у вештинама у ком су учествовали три тима: тим Џез (Вокер Кеслер, Колин Секстон, Џордан Кларксон), тим Адетокумбо (Танасис Адетокумбо, Јанис Адетокумбо, Алекс Адетокумбо, Џру Холидеј замена) и тим Рукији (Паоло Банкеро, Џејден Ајви и Џабари Смит Џуниор).

Славио је домаћи тим Џеза после највише накупљених поена у три рунде.

Најбољи у брзом шутирању тројки био је Демијан Лилард, победивши у финалу тандем Индијана пејсерса Бадија Хилда и Тајриса Халибуртона. Прва звезда Портланда је освојила звање најбољег шутера у лиги.

Такичење у закуцавањима је деценијама била посластица, али је последњих година у кризи. Из ње је извадио, бар ове године, члан Делавер блукоутса Мек Мекланг. Момак који је показао да и "белци умеју да скачу", потписао је тек неколико дана пред ол-стар двојни уговор са Филаделфијом. Иначе је своје име изградио у развојној "Џи" лиги.

Мекланг је имао перфектно вече, показавши невероватну експлозивност, одраз и снагу у закуцавањима, која су три од четири оцењена са максималних 50 бодова.

(РТС)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".