Pike je nedavno završio svoju profesionalnu karijeru, a o njemu se i dalje priča, i to ne zbog fudbala, nego njegovog ljubavnog života. 

Nedavno se najviše govorilo o razlazu od Šakire i pesmi koju je kolumbijska pevačica snimila o njemu i njegovoj novoj devojci. Ovaj put bivši fudbaler privukao je pažnju medija iz drugog razloga.

Jedan od španskih influensera Ibai LJanos na Tviteru je objavio navodnu prepisku sa Kasiljasom. U fotografiji koju je objavio na društvenoj mreži, vidi se da je LJanos navodno pitao bivšeg golmana Real Madrida za mišljenje o bivšem igraču Barselone.

- Iker, šta misliš o Pikeu? Ne misliš li da je pomalo se*onja? Budi iskren - navodno je napisao LJanos, pišu španski mediji. Kasiljas je odgovorio kratko, ali vrlo otvoreno: "Totalno dete i imbecil".

 

 

Đerar Pike se još uvek nije oglasio povodom ovih reči, a mnogi smatraju da je celi razgovor namešten i da je puki marketinški trik, budući da i LJanos i Kasiljas rade sa Pikeom na Kings ligi i da u prošlosti nije bilo većih napetosti između fudbalera.

Podsetimo, Kings liga je novoformirano takmičenje koje je stvorio Pike. U takmičenju učestuje 12 ekipa od po 12 igrača, a utakmice traju 40 minuta. Na terenu se nalazi sedam igrača (6 + golman), a na klupi je još pet izmena.

Timovi su sastavljeni od igrača koji nisu poznati široj javnosti, ali su njihovi kapiteni bivše fudbalske zviezde ili osobe poznate na internetu. Takmičenje je vrlo popularno i privlači brojne gledaoce na Twitchu i YouTubeu.

Podsetimo, Iker Kasiljas otišao je u penziju 2020. godine, a najpoznatiji je po svojim nastupima za Real Madrid. Godinama je upravo sa Đerarom Pikeom bio ključni igrač španske reprezentacije. Obojica su s reprezentacijom bili prvaci Evrope 2008. i 2012. godine, a osvojili su i Svetsko prvenstvo u Južnoafričkoj Republici 2010. godine. 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

(Sportsport.ba)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".